Taxi Alnö

Våra Tjänster


Taxi

Vi erbjuder snabb service och punktlighet - åt alla - dygnet runt. 

Har ni ett flyg att passa? Känn er trygga med oss! Vi erbjuder en säker och komfortabel resa. 

Dessutom har vi seniortaxi - seniorpriser för samtliga pensionärer.


Vi åtar oss körningar i Sundsvallsregionen.
Taxi Alnö - Vi ser till att ni kommer fram i tid!


Budservice

Anlita oss när du behöver budbil. Snabba bud - dygnet runt under årets alla dagar. Vi utför gärna budtransporter, och det är alltid som direktbud från dörr till dörr eller som kunden önskar. Vi har fasta priser till de flesta orter och ger Er gärna ett prisförslag på övriga destinationer. För företag kan vi också erbjuda företagsavtal med förmånliga priser. 

Vi jobbar inom Sundsvall, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Hudiksvall och Ånge m.fl.

Betalning

Som kund kan du vid betalning av resan välja mellan flera olika betalningssätt. Taxi Alnö accepterar de flesta vanliga kreditkort och du kan givetvis även betala kontant, inte bara i svenska kronor utan även i euro, brittiska pund och US-dollar m.fl. Om du som privatperson eller företag har registrerat ett konto hos Taxi Alnö kan du betala i efterskott mot faktura. Ett sådant konto tillhandahålls av Taxi Alnö på din begäran, efter sedvanlig kreditprövning, och då på de villkor Taxi Alnö tillämpar.

Privatchafför

Vi ordnar taxi och förare bara för dig! Vi väntar under tiden du gör dina ärenden.  Ring 070- 265 53 00 för mer info.

Teckna företagsavtal

Genom att teckna företagsavtal med Taxi Alnö får Ni full kontroll över resor och kostnader samtidigt som avtalet garanterar ett riktigt bra pris.

Skaffa bonuskort

Spara pengar och utnyttja vårt Bonuskort. Det ger dig rabatt på kontant betalda resor, både på taxameterpris och fastpris-resor. Kontakt oss för mer info.